Crna hronika

UHAPŠEN OTAC KOJI JE DRŽAO DEVOJČICU KAO ROBA NA ZVEZDARI! Monstrum bio u bekstvu nekoliko dana

Autor Jana Desovski

Uhapšen je otac koji je devojčicu (8) držao kao roba u stanu na Zvezdari.

Izvor: Instagram/Printcreen

Uroš P. (38), otac koji je, kako se sumnja godinama držao svoju ćerku (8) zatvorenu u stanu na Zvezdari je uhapšen. On je bio u bekstvu nekoliko dana.

"Po nalogu dežurnog zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd pronađen je, lišen slobode i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjičeni U.P., za kojim je raspisana potraga još od 24.03.2023.godine."

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo isti se sumnjiči da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici iz čl. 194 KZ i krivično delo Protivpravno lišenje slobode iz čl. 132 KZ na štetu nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica iz čl. 193 KZ i Kršenje porodičnih obaveza iz čl. 196 KZ u odnosu na dete, navode u Tužilaštvu.

Podsetimo, devojčica (8) koju je Pašajlić do pre tri dana godinama držao zatočenu u stanu, kao roba, bila je u veoma teškom stanju kada ju je našla policija. Dete je po dolasku u bolnicu bilo dehidrirano, izgladnelo i zapušteno, a kada su je videli svi dežurni doktori su - zaplakali!

(MONDO/Blic)