Crna hronika

TUKAO IH, TERAO NA PROSTITUCIJU I ZAKLJUČAVAO U STANU! Horor detalji hapšenja makroa u Beogradu - kačio sve na mreže!

Autor Jana Desovski

Muškarac (29) iz Beograda je maltretirao devojke, tukao ih i zlostavljao, pa sve kačio na mreže.

Izvor: Mondo/Shuterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd u saradnji sa VJT uhapsili su V. V. I. (29) zbog sumnje da je izvršio krivična dela - trgovina ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije. Kako saznaje "Blic" njegove žrtve su bile dve osobe, starosti 24 i 21 godinu.

Prema nezvaničnim saznanjima, V. V. I. je vrbovao oštećene zloupotrebljavajući njihovo poverenje, teške životne prilike i loše materijalno stanje. On im je, kako se saznaje, iznajmljivao stanove u kojima su se oštećene odavale prostituciji bez mogućnosti da biraju klijente kojima pružaju se**ualne usluge za novac.

Tukao je pred detetom

Kako se saznaje, on je jednu od oštećenih primoravao da pruža se**ualne usluge za novac tako što joj je oduzimao lična dokumenta, tukao je, zaključavao u stanu, objavljivao preteće, uvredljive i neistinite sadržaje na društvenim mrežama. Istu devojku tukao je i pred njenim detetom iz prvog braka.

"On je upućivao pretnje i njenim rođacima i prijateljima", navodi izvor "Blica". Jednu od devojaka je terao i da radi dok je u ciklusu, a ako fizički nije mogla da izdrži, druga devojka je morala da dođe da joj pomogne. Inspektori iz Odeljenja za javni red i mir uhapsili su osumnjičenog posle operativnog rada na području Novog Beograda.

(MONDO)