Crna hronika

SAZNAJEMO: JOŠ JEDAN OKRIVLJENI POSTAJE SVEDOK-SARADNIK?! Šok na suđenju Veljinom klanu, njegovo svedočenje menja SVE!

Autori Jana Desovski Aleksandar Blagić

Danas je nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a prema nezvaničnim saznanjima MONDA, još jedan optuženi pripadnik klana navodno planira da postane svedok-saradnik!

Izvor: Kurir/Nenad Kostić/MONDO/Stefan Stojanović

Danas je u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje. Svedok-saradnik Bojan Hrvatin odgovarao je na pitanja Veljka Belivuka o poslednjem svedoku-saradniku Nikoli Spasojeviću, a onda je Hrvatina počeo da ispituje Vlade Draganić, vlasnik kuće u Ritopeku. Prema nezvaničnim saznanjima MONDA, jedan od optuženih navodno planira da postane svedok-saradnik!

Reč je o okrivljenom koji ima veliki broj informacija o aktivnostima klana Belivuk i Miljković jer je, prema svedočenjima svedoka-saradnika Srđana Lalića i Bojana Hrvatina, učestvovao u većem delu krivičnih dela koja se stavljaju na teret pripadnicima kriminalnog klana. Njegovo svedočenje bi moglo u velikoj meri da promeni tok suđenja. Okrivljeni koji navodno planira da postane svedok-saradnik ima, prema nezvaničnim informacijama, sve informacije o "Kući strave" u Ritopeku. Takođe, navodno će još nekoliko optuženih biti pušteno da se brani sa slobode.

(MONDO)