Crna hronika

BRAĆA SE OČIGLEDNO NISU POPRAVILA - I MLAĐI I STARIJI SU HAPŠENI RANIJE! Ovim autom glumili presretače, jedan bio pijan

Autor Uroš Matejić

Policija ih je ubrzo pronašla i uhapsila, a automobil je oduzet.

Izvor: Kurir

Policija je sinoć u okolini Gornjeg Milanovca zaustavila je i uhapsila dvojicu muškaraca i oduzela im automobil. Oni su svojim automobilom marke BMW koristeći svetlosnu signalizaciju "blinkere", neposredno pre toga, zaustavili jedno vozilo i glumeći presretače pokušali da izvrše kontrolu i pregled vozila.

Kako se sumnja, oni su neposredno pre nego što ih je zaustavila policija, presreli i izvršili kontrolu putničkog vozila marke "pežo" kojim je upravljao dvadesetosmogodišnji vozač, a mladići su, kako Kurir saznaje, braćaU. M. (26) i N. M. (35) su od ranije su poznati policiji, a u prošlosti su i osuđivani.

"I mlađi i stariji brat su hapšeni ranije. Obojica su osuđivana zbog krivičnih dela sa drogom, a stariji brat N. M. ima i druga krivična dela u svom dosijeu. Braća se očigledno nisu popravila", kaže izvor Kurira i dodaje da je ovo još jedno u nizu krivičnih dela.

Izvor: Kurir

Podsetimo, policijski službenici su privremeno oduzeli vozilo BMW, dok su alkotestiranjem U. M. utvrdili da je imao 1,01 promila alkohola u organizmu.

Osumnjičenima U. M. i N. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu. Postoje indicije da su osumnjičeni, u prethodnom periodu, na isti način oštetili više naših i stranih državljana, shodno čemu se apeluje na građane ukoliko su bili njihove žrtve da slučaj prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

(MONDO/Kurir)