Crna hronika

MRTAV PIJAN SLETEO U KANAL, VIŠE LJUDI U TEŠKOM STANJU! Jeziva nesreća kod Novog Sada, u punoj brzini izgubio kontrolu

Autor Aleksandar Blagić

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu uveče kod Novog Sada, povređeno je pet osoba zbog vozača koji je pijan sleteo u odvodni kanal!

Izvor: Instagram Printscreen/192.rs

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu uveče kod Novog Sada, povređeno je pet osoba zbog vozača (50) koji je vozio u alkoholisanom stanju. On je sleteo sa puta u odvodni kanal. Nesreća se navodno dogodila u subotu uveče oko 21.40 na putu iz Čeneja ka mestu Kisač.

"U automobilu je bilo pet osoba sa vozačem. Sumnja se, da je on zbog neprilagođene brzine u krivini produžio pravo i sleteo u odvodni kanal. Sa teškim telesnim povredama prošao je vozač i tri putnika, dok je jedna ženska osoba zadobila lakše telesne povrede. Protiv vozača će biti podneta krivična prijava", navodi izvor upućen u istragu.

Fotografije nakon sudara objavljene su na društvenoj mreži "Instagram" na profilu "192_rs". Na slici se vidi automobil marke "pežo" koji je u kanalu, a prednji deo vozila potpuno je uništen. Ispred automobila van kanala vidi se i spomen ploča što govori da je na ovom mestu već neko izgubio život.

(MONDO/Informer)