Crna hronika

PRVE FOTOGRAFIJE NAKON EKSPLOZIJE AUTOMOBILA! Pepeo i olupina ostali od vozila supruge Đorđa Višackog (FOTO, VIDEO)

Autor Sara Gajić

Pojavile se fotografije sa mesta eksplozije automobila supruge generalnog sekretara OKS.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Kao što se vidi na fotografijama od automobila nije ostalo ništa,već samo pepeo i olupina. Protekle noći, supruzi generalnog sekretara Olimpijskog komiteta Srbije Đorđu Višackom, u potpunosti je uništen automobil u Beogradu.

Pogledajte fotografije sa mesta nesreće:

Prema nezvaničnim informacijama, automobil Jelene Višacki eksplodirao je u jednoj od manjih ulica na Paliluli u blizini poznatog tržnog centra "Zira", a dobre vesti su da nema povređenih. Eksplozija se dogodila jutros oko 5.30 kada je džip "folksvagen tuareg" izgore, a potom se požar proširio i zahvatio zadnji deo automobila "suzuki" koji je bio parkiran pored. Vatrogasci su izašli na lice mesta i sprečili širenje požara.


Kako mediji nezvanično saznaju, policija je utvrdila da na vozilo nije postavljena eksplozivna naprava, već da je poliveno zapaljivom tečnošću, najverovatnije benzinom, a potom zapaljeno. "Policija uzima snimke sa sigurnosnih kamera kako bi se identifikovali počinioci", kaže izvor.

(MONDO/Blic)

Kako nezvanično saznajemo, policija je utvrdila da na vozilo nije postavljena eksplozivna naprava, već da je poliveno zapaljivom tečnošću, najverovatnije benzinom, a potom zapaljeno.