Crna hronika

KO JE BIZNISMEN KOJI SE UBIO U NOVOM SADU: Bio vlasnik ugledne firme, pronađen mrtav u kući - kraj njega nađeno oružje!

Autor Ivana Vlajković

Biznismen, koji je izvršio samoubistvo u Novom Sadu, bio je vlasnik ugledne firme koja proizvodi obuću.

Izvor: Mondo

Biznismen M. T. (46), koji je u ponedeljak izvršio samoubistvo u svojoj kući u Novom Sadu, bio je vlasnik poznatog preduzeća. Važio je za uglednog privrednika, a njegova firma bavila se proizvodnjom obuće.

O svojoj firmi je 2016. godine izneo neke detelje. "Preduzeće postoji 25 godina, ukupno ima 120 zaposlenih, a bavi se proizvodnjom obuće u namenskoj oblasti za potrebe vojske i policije i izvozno je orijentisano za tržišta Nemačke i Austrije za potrebe čijih vojnih i policijskih službi vrši proizvodnju obuće, ali i druge zaštitne opreme", rekao je 2016. godine M. T.

Otac biznismena, koji je izvršio samoubistvo, osnovao je firmu 1992. godine. Porodična firma pored vojne, proizvodi i sve druge vrsta obuće. M. T. je pronađen mrtav u Ulici Geri Karolja u naselju Telep u Novom Sadu nešto pre 18 časova. Prema prvim informacijama, pucao je sebi u glavu iz vatrenog oružja u svojoj kući.

Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

(MONDO/Informer)