Crna hronika

BRUTALNO GA UDARALI STOLICOM, PA SE HVALILI NA MREŽAMA! Napadači iz Mokrina UHAPŠENI posle jezivog prebijanja muškarca!

Autor Ivana Vlajković

Napadači koji su pretukli muškarca u kafani u Mokrinu se hvalili na društvenim mrežama. Uhapšeni su.

Izvor: Privatna arhiva

U jednoj kafani u Mokrinu muškarca T. Z. (52) iz ovog mesta pretukla su četvorica mladića iz Kikinde. Kako se saznaje, policija je uhapsila napadače, a dvojica su se nakon napada hvalili na društvenim mrežama kako su "sve razbili". Uz to su objavili i fotografiju na koji se vide krvave ruke. 

Prema poslednjim informacijama, pretučeni muškarac je sa teškim telesnim povredama prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu. Kako se saznaje, slomljene su mu obe podlaktice. Napadačima je određeno policijsko zadržavanje, a terete se za nasilničko ponašanje i nanošenje teške telesne povrede.

"Incidentu je prethodila rasprava između T. Z. (52) iz Mokrina i D. Z. (27) iz Kikinde, a onda je izbila tuča. Kikinđanin je Mokrinčaninu zadao nekoliko udaraca rukom, a potom i inventarom. Tuči su se priključili M. J. (29), B. L. (20) i I. G. (24) svi iz Kikinde", kaže izvor iz istrage.

Oštećenog su tukli stolicama i nogama i polomili mu obe podlaktice. Tokom tuče u ugostiteljskom objektu, oni su razbijali i lomili stvari po lokalu, a jedan od njih je razbio vrata lokala. Napadači su odranije poznati policiji i već su dolazili u sukob sa zakonom.

(MONDO/Kurir.rs)