Crna hronika

PRVO PUCAO U NASTAVNICU, A ONDA NA UČENIKE: Devojčica prisustvovala krvavom piru na Vračaru, oglasio se njen otac

Autor Katarina Bojović

Oglasio se otac učenice škole "Vladislav Ribnikar" koja je prisustvovala krvavom piru.

Izvor: Kurir/Tamara Trajković

Jutros oko 8.40 časova u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru dogodio se krvavi pir kada je učenik (14) iz pištolja pucao na nastavnicu istorije, čuvara i ostale đake.

Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maloletnika, učenika sedmog razreda, koji je, kako se sumnja, iz očevog pištolja ispalio više hitaca u pravcu učenika i obezbeđenja ove škole. Čuvar škole je preminuo, kao i osmoro učenika, dok su nastavnica istorije i još nekoliko đaka prevezeni u Urgentni centar.

Za medije su već govorili učenici škole, a sada se oglasio i otac devojčice koj je prisustvovala nemilom događaju. Otac učenice koja je istrčala iz učionice tokom pucnjave kaže da mu je ona prenela da je u pitanju njihov školski drug, inače odličan đak, koji je ušao u učionicu sa hladnim izrazom lica i pucao. 

"Moja ćerka je bila upravo u tom razredu, ona je bila u učionici gde je taj dečko ispalio prvo pucnje u nastavnicu, a onda je krenuo da puca po deci koja su bila ispod stolova, i moje dete istrčalo napolje", naveo je za N1 ovaj otac.

"Niko ne zna ništa da vam kaže, svi su bili u šoku, mnogo policije je došlo, pucao je na dežurne u školi", navodi otac i dodaje da su svi u šoku da je baš taj dečak to uradio.