Crna hronika

"U ŠOKU SAM ŠTA JE DETE URADILO!": Direktor "Dedinja" radio sa OCEM dečaka koji je pucao, ovako komentariše kolegu

Autor Katarina Bojović

Oglasio se Prof. dr Milovan Bojić, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" koji je svojevremeno radio sa ocem dečaka koji je počino zločin u školi "Vladislav Ribnikar".

Izvor: Pink tv screenshot

Prof. dr Milovan Bojić, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" svojevremeno je radio sa ocem dečaka koji je rano jutros izvršio krvavi pir u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Za medije je istakao da je u šoku nakon masakra u beogradskoj školi, koji je počinionavodno sin doktora koji je do pre dve godine radio sa dr Bojićem. On je istakao da za oca osumnjičenog dečaka nema negativne reči, te da je prilično i neprijatno iznenađen događajem koji je potresao sve.

"Ne mogu da dođem sebi, ne razumem šta se dogodilo. O ocu tog dečaka sve najbolje mogu da kažem. On je sjajan i doktor i čovek. A o kolegi doktoru mogu da kažem dsamo najbolje - izvanredan čovek i stručnajk, sjajan je odnos imao prema kolegama i prema pacijentima. Do pre dve godine je radio kod nas, dete nikada u životu nisam video - kaže za Kurir Bojić.

Podsetimo, u pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

 Pogledajte prve fotografije ispred škole: