Crna hronika

NAPADAČ (21) PUCAO U ŠKOLSKOM DVORIŠTU, IMA MRTVIH! Krvavi pir u Mladenovcu posle svađe - traje akcija policije!

Autor Mladen Šolak

Horor u Mladenovcu - napadač beži od policije i navodno menja vozila.

Izvor: Mondo

Policija traga za napadačem iz Mladenovca, koji je prema pisanju medija usmrtio policajca i njegovu sestru, a onda se dao u beg u automobilu marke Mercedes. U noći između četvrtka i petka, napadač je navodno menjao vozila dok su sve policijske patrole poslate u Mladenovac. Pratite UŽIVO vesti o hororu u Mladenovcu.

Dok iz minuta u minut stižu vesti o poteri za napadačem, pojavila se i informacija da da puca iz vozila uz pokretu iz oružja "Kalašnjikov", a nezvanično među pogođenima ima i dece. Za njim je, takođe navodno, krenulo 10 kombija žandarmerije, specijalna jedinica, pripadnici lokalne policije, dok je više vozila Hitne pomoći na mestu na kojem je počeo krvavi pir.

"Blic" je pisao da je okrivljeni bio u školskom dvorištu sa društvom, a da je posle svađe otišao do kuće, uzeo pušku i počeo krvavi pir. Takođe, u toku noći stigla je i informacija o trećoj žrtvi, o čijem identitetu još nema ni nezvaničnih podataka. Nakon toga, navedeno je i da je napadač počeo da puca u selu Dubona, a nastavio u naselju Šepšin.