Crna hronika

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ JE IDOL UBICE IZ MLADENOVCA! Gajio imidž "žestokog momka", kupao se u ledenom jezeru (VIDEO)

Autor Sara Gajić

Na mrežama se pojavili video snimci ubice iz Mladenovca

Izvor: TikTok/screenshot/cikaeqsxjzo

Napadač U.B.(21) koji je pucao u selu Dubona, a zatim u Malom Orašju i selu Šepšin zavio je celu Srbiju u crno. On je prvo je pucao u Malom Orašju i ubio petoro ljudi, pa troje u Duboni, nasumično pucajući po školskom dvorištu, gde je i ranio više osoba. On je ispalio više od 100 metaka po tvrdnji meštana, tako da su pojedini mislili da neko baca petarde.

Pogledajte fotografije sa lica mesta:

Nakon objave vesti da se dešava vanredno stanje jer je u toku pucnjava u Mladenovcu, pojavili su se snimci na društvenim mrežama se hvalio imidžom "žestokog momka", idol mu je bio osvedočeni kriminalac Kristijan Golubović, a najbolji drug učesnik rijaliti programa.

NA snimku se vidi da se U.B. kupa u ledenom jezeru i govori da je on "mali Kristijan Golubović", bivši robijaš koji mu je očigledno i bio uzor."Šta je ovo? Mali Kristijan, a? Mali Kristijan? ", govori U.B. na snimku kroz zube. Na njegovom instagram nalogu su objavljivane fotografije na kojima se predstavljao kao "žestok momak". Njegov nalog na Instagramu je ugašen nedugo posle masakra, a u međuvremenu su anonimne osobe otvorile novi nalog na njegovo ime.

(MONDO)