Crna hronika

ŠOK OTKRIĆA U AUTOMOBILU UBICE IZ MLADENOVCA! Vozilo bilo skriveno blizu puta, pripada uhapšenom ocu

Autor Aleksandar Blagić

U.B. (21) je osumnjičen da je ubio osam ljudi, a ranio 14 u Mladenovcu u noći 4. maja. Sada je otkriveno šta se nalazilo u automobilu marke "mercedes" koji je on vozio dok je pucao i ubijao.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić/printscreen/društvene mreže

U.B. (21) je osumnjičen da je ubio osam, a ranio 14 ljudi u mladenovačkim selima Malo Orašje, Dubona i Šepšin. Danas je uhapšen njegov otac R.B. (55), u kući mu je tokom pretresa pronađen pravi arsenal oružja. Osumnjičeni U.B. (21) je koristio očev automobil marke "mercedes" iz kojeg je pucao iz automatske puške.

Prema najnovijim informacijama, policija je u selu Šepšin pronašla automobil marke "mercedes" za koji se sumnja da je osumnjičeni U.B. koristio u masakru. Automobil je bio sakriven na oko kilometar od glavnog puta.

"U njemu su nađena tri prazna okvira od automatske puške. Nekoliko ručno pravljenih bombi, dosta municija i pištolji. Automobil je u vlasništvu njegovog oca i poslat je na veštačenje", kaže izvor blizak istrazi.

Da podsetimo, masakr u Mladenovcu dogodio se u toku večeri u četvrtak 4. maja, a osumnjičeni je uhapšen u petak u jutarnjim časovima. Masakr je započeo u selu Malo Orašje, nakon toga je seo u "mercedes" i nastavio je da ubija. Potom je ubijao u selu Dobona da bi nakon toga krenuo u bekstvo.

(MONDO/Telegraf)