Crna hronika

POLICAJAC KOJI JE NASMRT PRETUKAO ČOVEKA IPAK NIJE UHAPŠEN! I dalje je u bekstvu, ima 3 pomagača koja ga kriju

Autor Sara Gajić

Osumničeni I. A. (28) pobegao je sa lica mesta nakon što je batinama ubio E.Ć.

Izvor: Facebook

Nakon ubistva E. Ć. (35) u Priboju osumničeni I. A. (28) pobegao je sa lica mesta. Od izvora bliskog istrazi saznajemo da je I.A.,koji je pripadnik policije, imao tri pomagača u bekstvu. Iako su pojedini lokalni mediji preneli da je osumnjičeni za ubistvo priveden u svojoj kući, Kurir saznaje da je on u bekstvu i da je za njim u toku intenzivna potera.

"Osumnijičenom su posle ovog događaja trojica pomogla da pobegne. Sva trojica su uhapšena i zadržana u policijskoj stanici, a za osumnjičenom I.A. se traga", kaže naš izvor. Zadržana lica zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela su: N.G. (22), pripadnik granične policije, S.M. (26) i A.M. (65). Od istog izvora saznajemo da je završena obdukcija tela E. Ć.

"Konstatovano je da preminuo od krvarenja u mozgu koje izazvalo pucanje velikog krvnog suda. Do pucanja je došlo usled udaraca koje je dobio", kaže izvor.

Da podsetimo da je u lokalu "Strit" u Priboju sinoć oko pomoći došlo do rasprave između E. Ć. koji je stajao za šankom i I. A. koji je tri do četiri puta sa metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu zbog čega je ovaj pao. Odmah je pomogao, a E.Ć. je preminuo u pribojskoj bolnici. Pribojci su svi potrešeni ovim događajem. U momentu ovih dešavanja u lokalu je bilo dosta ljudi.

"Bile su tu i neke devojke medicinske sestre, koje su odmah pritrčale da pomognu E.Ć. sve dok hitna pomoć nije došla. I.E. je nestao iz lokala. E.Ć. je inače čovek koji se nikada u životu nije potukao", pričaju Pribojci.

(MONDO/Kurir)