Crna hronika

DEČAK LEŽI BEZ SVESTI PORED KANTE ZA ĐUBRE, NASILNIK GA ŠUTIRA IZ SVE SNAGE! Stravičan snimak vršnjačkog nasilja (VIDEO)

Autor Aleksandar Blagić

Stravičan snimak vršnjačkog nasilja kod Leskovca na kojem jedan dečak leži u besvesnom stanju, a drugi ga šutira nogom uznemirio je javnost.

Izvor: Privatna arhiva

Snimak vršnjačkog nasilja kod Leskovca zgrozio je Srbiju. "Kurir" je dobio snimak od čitaoca koji tvrdi da se ova tuča dogodila kod Leskovca i da je nasilnik dečak koji je nedavno u policiji priznao da je obesio pet pasa!

Na snimku se vidi dečak koji hoda nekoliko metara i dolazi do drugog dečaka koji leži u besvesnom stanju pored kante za đubre. Prilazi mu, okreće ga na leđa i šutira ga nogom u telo nekoliko puta. Pogledajte snimak ispod, ali Vas upozoravamo da je snimak UZNEMIRUJUĆI!

Da podsetimo, dečak od 14 godina iz sela Vlase kod Leskovca je prijavljen policiji zbog sumnje da je obesio uličnog psa. Prema tvrdnjama zaštitara životinja iz Lebana Gorana Momčilovića, taj dečak je posle priznao da je obesio još četiri životinje u prethodnih godinu dana.

(MONDO/Kurir)