Crna hronika

UHAPŠENI OTAC, DEVOJKA I ROĐAK POLICAJCA KOJI JE PREBIO MUŠKARCA U PRIBOJU! Pomogli mu da pobegne posle jezivog ubistva

Autor Uroš Matejić

Uhapšeni su otac M. A. (65), njegova devojka N. G. (22), pripadnik granične policije i rođak M. S. (26).

Izvor: Facebook

Zbog bekstva I. A. (28), pripadnika Interventne policijske jedinice u Beogradu za kojim je raspisana poternica, uhapšeni su njegov otac M. A. (65), inače policajac u penziji, njegova devojka N. G. (22), pripadnik granične policije i rođak M. S. (26), svi iz Priboja, saznaje Nova.rs.

Oni se sumnjiče da su I. A. pomogli da pobegne nakon izvršenog krivičnog dela ubistvo, kada je u Priboju u ugostiteljskom objektu zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem E. Ć. koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank, a od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju. Po nalogu Višeg javnog tužilaštava u Užicu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, u lokalu "Strit" u Priboju preksinoć je, oko ponoći, došlo do rasprave između E. Ć. koji je stajao za šankom i I. A. koji je tri do četiri puta sa metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu zbog čega je ovaj pao. Odmah je pobegao, a E. Ć. je preminuo u pribojskoj bolnici. Pribojci su svi potrešeni ovim događajem. U momentu ovih dešavanja u lokalu je bilo dosta ljudi.

(MONDO)