Crna hronika

UŽASNI PRIZORI U CENTRU LESKOVCA! Žena htela da izvrši samoubistvo, muškarac je sprečio - prebačena u bolnicu (FOTO)

Autor Aleksandar Blagić

U centru Leskovca se danas oko 14 časova dogodila potresna scena kada je na mostu jedna žena pretila da će skočiti i izvršiti samoubistvo.

Izvor: Kurir/D.M.

Jedna žena je pretila da će skočiti sa mosta i izvršiti samoubistvo u Ulici Miloša Obilića u Leskovcu nakon rasprave sa jednim muškarcem. Očevici su uspeli da ih fotografišu u toku svađe u kojoj je žena u jednom trenutku preskočilla ogradu mosta i pretila da će skočiti.

Muškarac koji se raspravljao sa njom ju je sve vreme, prema rečima svedoka, odgovarao od toga i uspeo je da je uhvati i prebaci na drugu stranu mosta. Očevici su za to vreme pozvali policiju.

"Ona je pretila da će da skoči sa mosta, a mladić je sve vreme čvrsto držao i pokušao da je odgovori od toga. Ona je čak prešla ogradu, ali je mladić uspeo da je uhvatio i prebaci na drugu bezbednu stranu mosta. Odmah smo pozvale policiju", navodi jedna od očevidaca ovog događaja.

Na lice mesta brzo su stigli policija i Hitna pomoć. Žena je zbog pokušaja samoubistva odvezena u bolnicu.

Policija i Hitna pomoć u Leskovcu
Izvor: Kurir/D.M.

Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike “Laza Lazarević” je 011/7777-000. Broj Centra “Srce” za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

(MONDO/Kurir)