Crna hronika

UHAPŠEN MUŠKARAC (44) KOJI JE NAPAO DEČAKA NA KALEMEGDANU! Vukao ga i udarao jer je prodavao sokove, snimak šokirao!

Autor Jana Desovski

Muškarac koji je napao dečake na Kalemegdanu je priveden.

Izvor: društvene mreže/printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izašli su odmah po prijavi na teren i priveli napadača I.M. (44) protiv koga će biti podnećene odgovarajuće prijave nadležnom tužilaštvu. Na društvenim mrežama objavljen je potresan snimak muškarca koji napada dečaka je "prodaje sokove kao i on". 

Kabinet ministra policije je u kontaktu sa majkom dečaka i preneli su spremnost pripadnika Policijske brigade da zajedno sa dečakom i njegovim drugarima ukoliko to oni budu želeli budu na Kalemegdanu i pruže im podršku.

I ministar Gašić osudio nasilje nad dečakom i rekao da niko nema pravo da vrši nasilje naročito ne nad decom i da će srpska policija biti tu uz sve građane.

Podsetimo, kako je devojka koja je odbranila dečake napisala, čovek ih je napao zbog "sokova". "Deca su za vreme raspusta samo cedila sokove i izašla da zarade za džeparac, da bi ih čovek od 50 plus godina napao. Dete je izbezumljeno. Toliko napadnutno da je prilikom čovekovog nasilja ostalo bez patike. Čovek je nasred Kalemegdana fizički napao dete i udario ga nekoliko puta jer dva maloletna dečaka prodajom sokova prave 'konkurenciju' njemu koji ima štand. Zavodi red i kaže kako je Kalemegdan njegov. Većina ljudi je samo gledala, pazite svoju decu", napisala je devojka koja je snimila čoveka i odbranila dečake.

(MONDO/Telegraf)