Crna hronika

ŠTA SE DEŠAVA SA OCEM DEČAKA UBICE, NEPREPOZNATLJIV U ZATVORU! Izgleda potpuno drugačije: "Povučen je i ne govori mnogo"

Autor Ivana Lazić

Otac dečaka koji je počinio masakr u školi na Vračaru, vidno je smršao u pritvoru, povučen je i retko govori.

Izvor: Printscreen/Društvene mreže

Otac dečaka koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru usmrtio devetoro drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, znatno je smršao u pritvoru. 

"Imao sam priliku da ga vidim kad je tek priveden, bio je to poprilično krupan čovek, nedavno sam ga takođe video i čovek se gotovo prepolovio, smršao je 30 kilograma", istakao je sagovornik i dodao:

"Veoma malo govori i gotovo nikad nije raspoložen za razgovor", opisuje izvor.

Otac dečaka tražio je da mu se u pritvor dovede notar, jer je zbog svega što se dešava, zabrinut i za svoju imovinu. Međutim, otuđenje imovine, prebacivanje na druge osobe, prodaja, porodici je zabranjena do daljnjeg i to odlukom Višeg suda u Beogradu. To znači da otac neće moći da proda ništa što je u njegovom vlasništvu dokle god traje istraga, odnosno postupak protiv njega. Tek kada bude doneta pravosnažna odluka - on bude osuđen ili oslobođen, on će moći da raspolaže svojim nepokretnostima. Kako je nedavno ispričao izvor Republike, koji je uključen u ceo proces oko lečenja dečaka, on je poprilično hladnokrvan i jedino što ga zanima je da li mu je sestra bezbedna.

(Mondo/Republika)