Crna hronika

OVO JE STAN U KOM JE UBIJENA NOA MILIVOJEV (18): Iz ulaznih vrata virile roze kikice? Komšije danima viđale jeziv prizor

Autor Ivana Lazić

Telo nestale Noe Milivojev nađeno je danas u ulici cara Lazara u Beogradu, a uhapšen je muškarac koji je sa njom bio u vezi.

Izvor: Kurir

Noa Milivojev (18) pronađena je danas mrtva u stanu u centru Beograda. Za njeno ubistvo uhapšen je D.O. (33) sa kojim je tiktokerka bila u vezi. On je saslušan u sklopu istrage nestanka tiktokerke i tom prilikom priznao je zločin. On je saslušavan i prilikom nestanka tinejdžerke, ali je negirao umešanost u isti.

Osumnjičeni O.D. (33) došao je u verbalni sukob sa devojkom, nakon čega je Nou ubio na neutvrđen način, a njeno telo iskasapio do nerepoznatljivosti. 

Komšije su posumnjale da se nešto loše desilo kada su videli crne kese ispred ulaznih vrata u stan iz kojih su navodno virile njene roze kikice!

Inače, viđali su je pre par meseci tu sa uhapšenim koji u toj zgradi živi od korone.

"Policija je već dolazila zbog njihovih svađa. Uhapšeni je već ispitivan u vezi nestanka. Ona je 2 nedelje pre nestanka urlala da će razbijati stanove po zgradi ako joj ne vrate stvari. Primetili smo da je gotovo svakodnevno izbacivao neke stvari iz stana", otkrile su komšije.

(Mondo)