Crna hronika

DETALJI NESREĆE U VRČINU! TINEJDŽERI POGINULI NA OBELEŽENOM PRELAZU: Voz naleteo na automobil, jedna osoba povređena

Autor Ivana Vlajković

Voz u Vrčinu je naišao u trenutku kad je automobil prelazio prugu.

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Na pružnom prelazu u Vrčinu poginule su dve osobe kad je voz naleteo na automobil. Jedna devojka je sa povredama prevezena u Urgentni centar. 

Poginuli su devojčica (15) i mladić (18) koji je upravljao automobilom. Vozač automobila V. G. poginuo je na licu mesta, kao i devojčica. Povređenoj devojci (17) konstatovane su u Urgentnom centru konstatovane lake telesne povrede. Nesreća se dogodila na prelazu između Vrčina i Lipa, koji je obezbeđen saobraćajnim znakovima drumske signalizacije na putu.

Drumsko vozilo kretalo se lokalnom saobraćajnicom iz pravca Vrčina prema Kasapovcu i u trenutku kada je prelazilo prugu, naišao je teretni voz, koji je udario u desnu stranu drumskog vozila. Nakon što su policija i tužilaštvo izvršili uviđaj, uklonjeno je drumsko vozilo i popravljena železnička infrastruktura koja je u ovoj nesreći bila oštećena, piše Blic.

Infrastruktura železnice Srbije izražava saučešće porodicama nastradalih u ovoj nesreći. Infrastruktura železnice Srbije i ovaj put ponovo apeluje na vozače drumskih vozila da posebno prilikom prelaska preko pruge na putnim prelazima poštuju saobraćajnu signalizaciju i budu pažljivi, kako bi se izbegle nesreće i sačuvali ljudski životi.

BONUS VIDEO: 

(MONDO)