Crna hronika

TINEJDŽER KOJI JE POGINUO NA PRUŽNOM PRELAZU U VRČINU VOZIO SA PROBNOM DOZVOLOM: Automobil mu kupio otac za punoletstvo

Autor Ivana Vlajković

Tinejdžer V. G. (18) koji je poginuo u Vrčinu vozio je sa probnom dozvolom.

Izvor: Kurir

Tinejdžer V. G. (18), koji je poginuo na pružnom prelazu u Vrčinu kad je na automobil kojim je upravljao naletela lokomotiva, vozio je sa probnom dozvolom B kategorije.

Mladić je život izgubio u noći između ponedeljka i utorka. U nesreći je poginula i devojčica (15), a druga tinejdžerka je povređena. "Auto je registrovan na T. G. a on je vozio sa probnom dozvolom. Nesreća se, kako je navedeno, dogodila na prelazu "Kasapovci" i na tom delu ne postoje branici i polubranici. Voz je udario u desnu bočnu stranu kola", rečeno je.

Na licu mesta je alkotestiran vozač voza i nije imao alkohol u krvi. Otac stradalog tinejdžera ne želi da komentariše nemili događaj. "Razumite našu bol. Nema tu šta da se priča. Želimo privatnost i pustite nas da tugujemo", rekao je kratko u telefonskom razgovoru, pišu Novosti.

Inače, prema rečima komšija, tinejdžeru je otac kupio automobil za 18. rođendan. "Ovo je velika tragedija, ceo Vrčin se sprema za sahrane. Bili su nerazdvojni, pa tako i te noći, kada su izginuli. Inače, njegov otac je doktor, a taj auto mu je kupio za punoletstvo. Devojčica koja je poginula je tek trebalo da krene u srednju školu", rekli su.

BONUS VIDEO: 

(MONDO/Telegraf.rs)