Crna hronika

LOPATOM GA UDARAO SKORO DO SMRTI: Mladić u Niškoj Banji tukao DEČKA svoje majke - od udaraca zadobio krvarenje na mozgu!

Autor Katarina Saičić

Muškarac je zadobio povrede glave, intubiran je i pregledan od strane neurohirurga.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Kurir/Damir Dervišagić

Šezdesetogodišnjak iz Niške banje koji je juče prevezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu gde je ustanovljeno da je zadobio teške telesne povrede opasne po život, hitno je operisan i ima krvarenje na mozgu.

"Muškarac je zadobio povrede glave, intubiran je i pregledan od strane nrurohirurga. Krvarenje u mozgu, hitno je operisan, smešten je na anesteziologiju", saopštili su iz UKC Niš.

Podsetimo, Piroćanca S.O. (32) uhapsila je niška policija zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On je juče u niškom selu Ostrovica u dvorištu porodične kuće nakon svađe muškarcu (59), lopatom i nogom zadao udarce u glavu.

"Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu", saopštila je policija.

Kako saznaju portali, pretučeni muškarac je u emotivnoj vezi sa majkom napadača a tačan razlog svađe koja se umalo kobno završila, još se utvrđuje.

BONUS VIDEO:

(MONDO/Republika)