Crna hronika

U SUBOTU PRODAVAO AUTO, SUTRADAN VOZIO U SUPROTNOM SMERU I IZGOREO: Oglas otkrio razlog eksplozije, oglasila se i ćerka!

Autor Uroš Matejić

D. J. je dan pre jezive nesreće na auto-putu "Miloš Veliki" okačio oglas da prodaje automobil, "fijat punto".

Izvor: Facebook

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 15.45 dogodila na auto-putu "Miloš Veliki", nakon izlaza za Obrenovac, jedan automobil je izgoreo u potpunosti, a stradao je D. J. (51), muškarac iz Debeljače. On je vozio u kontra smeru, a posle sudara sa drugim vozilom, njegov "fijat punto" se zapalio i D. J. je ostao zaglavljen u automobilu.

Prema navodima pojedinih portala D. J. se bavio masažama, a samo dan pre jezive nesreće okačio je oglas da prodaje automobil, "fijat punto". Sudeći po fotografijama u pitanju je isti onaj automobil u kom je juče nastradao. Takođe, automobil je išao na plinski pogon i veruje se da je to dovelo do eksplozije vozila.

Izvor: Facebook/screenshoot

U međuvremenu, na društvenim mrežama se oglasila i ćerka nesrećnog čoveka, koja je objavom potvrdila da joj je otac nastradao: "Obaveštavam vas da je moj otac poginuo 03.09.2023. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći. Molim njegove prijatelje da ne zovu više njegov broj", napisala je ćerka D. J.

Izvor: Facebook/screenshoot

Podsetimo, u stravičnom udesu povređen je saputnik D. J., N. B. (40), kao i D. P. (30), koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "fijat punto". Utvrđuje se zbog čega je "fijat" išao u kontrasmeru, a na snimku koji je objavlen, vidi se da je suvozač izbacio ruku kroz prozor. 

Upozoravamo da je snimak veoma uznemirujući:

BONUS VIDEO:

(MONDO)