Crna hronika

TUGA! DEČAK (12) OSTAO BEZ NOGE U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U ZAJEČARU: Policija zatekla uznemirujuću scenu - Vozač pobegao

Autor Ivana Vlajković

U saobraćajnoj nesreći u Zaječaru jedan dečak je ostao bez noge.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

G. M. (38) uhapšen je zbog sumnje da je "golfom" udario moped na kojem su bila dva dečaka (12) i teško ih povredio. Kako se saznaje, policija je po dolasku na mesto stravične saobraćajne nesreće zatekla uznemirujuću scenu - jedan dečak je ostao bez noge.

Kako se saznaje, sinoć oko 20.20 sati na putu Glogovica - Dubočane na području Zaječara, automobil je udario motocikl na kom su bila dva dečaka. Na licu mesta zatečeni su povređeni dečaci, kao i deo noge jednog od njih, koji je odvezen sanitetom Hitne pomoći u Urgentni centar zaječarske bolnice.

Uprava saobraćajne policije je organizovala presretače i patrole da raščiste put do Beograda, kako bi teško povređen dečak u pratnji lekarske ekipe što pre stigao do bolnice. Drugi dečak je zbrinut u Kliničkom centru Niš. Konstatovane su mu teške povrede - prelom obe podlaktice.

Ustanovljeno je da je G. M. (38), vozeći "golf 2" udario u motocikl na kom su bili dečaci. Nakon nesreće je pobegao sa lica mesta. Uhapšen je i zadržan, a u organizmu je imao 1,94 promila alkohola.

BONUS VIDEO: 

(MONDO/Blic)