Crna hronika

TRESAO SE U FONTANI I PLAKAO! Otac dečaka (7) terao da prosi, pa ga TUKAO kad ne donese DOVOLJNO novca!

Autor Aleksandar Blagić

U fontani na Novom Beogradu je 21. juna 2022. godine pronađen dečak (7) kojeg je njegov otac terao da prosi. On je dete gurnuo u fontanu i danas je osuđen na dve godine i osam meseci.

Izvor: Kurir/Ana Denda

U fontani na Novom Beogradu je 21. juna 2022. godine pronađen dečak (7) kojeg je njegov otac terao da prosi. Dečak A.Ž. je bio bez odeće i uplakan, a pronašao ga je radnik obezbeđenja koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Daljom istragom je utvrđeno da je otac dečaka, T.Ž. iz Obrenovca, oteo svog sina iz doma "Moša Pijade" i terao ga da prosi. Tukao ga je kada nije doneo dovoljno novca.

On je danas osuđen na kaznu od dve godine i osam meseci od strane Drugog osnovnog suda u Beogradu na predlog Drugog OJT. Na teret su mu stavljena dva krivična dela - Oduzimanje maloletnog lica i Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Plakao je i bio sklupčan. Preplašen. Rekao mi je da ima sedam godina i da je iz Obrenovca. Ogrnuli smo ga da mu ne bude hladno. Toliko je plakao i toliko se tresao da nije mogao da priča”, rekao je tada radnik obezbeđenja koji je pozvao policiju.

BONUS VIDEO:

(MONDO/Telegraf)