Crna hronika

REČI MAJKE UBIJENOG IVANA KIDAJU DUŠU! Bio je dobar i brižan, porodica ne može da veruje šta se dogodilo

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Majka ubijenog Ivana, koji je uboden u vrat nakon svađe u restoranu, izgovorila teške reči.

Izvor: Privatna arhiva

"Moj sin je najtoplija duša, brižan, dobar... Mi ne možemo da verujemo da se ovo nama dešava", reči su majke Ivana K. (41) koji je ubijen u jednom pabu u Kruševcu nakon kraće rasprave sa Bojanom K. koji je poznat policiji od ranije.

U neverici su brojni i Ivanovi i porodični prijatelji, koji su ispunili dvorište kuće Krtolica u centru Kruševca. Prve komšije Stevanovići ne odvajaju se od dragih prijatelja u bolu. Gotovo da nema prolaznika koji nije svratio u dvorište da izjavi saučešće i isplače se sa ožalošćenima. Niko o Ivanu ne može da govori u prošlom vremenu.

Sumnja se da je uhapšeni Bojan K. (34) u sredu uveče oko 23 sata nakon kraće rasprave Ivanu K. zadao ubodnu ranu nožem u predelu vrata, nakon čega je lice ubrzo podleglo povredama u kruševačkoj bolnici. Prema saznanjima, ubica je je od ranije poznat policiji, jer ima "bogat" dosije. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Osumnjičeni Bojan M. (34) i Ivan K. (41), žrtva ubistva, koje se u utorak dogodilo u kafiću u Kruševcu, nisu se poznavali otpre, a do smrtnog ishoda došlo je nakon što je žrtva pokušala da smiri neprimereno ponašanje osumnjičenog.

"Oni su sedeli za šankom, odvojeno, a onda je, prema prvim informacijama iz istrage, osumnjičeni počeo da bude bučan, da dobacuje i da se neprilično ponaša. Sada već pokojni ga je opomenuo, pokušao je da smiri situaciju i do rasprave je došlo kod toaleta. Tu se nisu tukli, nije bilo incidenta ni fizičkog obračuna, ali je, nažalost, usledila tragedija", navodi izvor.

Osumnjičeni će najverovatnije biti saslušan u petak u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu. Lokal gde se dogodilo krivično delo jedan je od popularnijih u gradu i to među posetiocima različitih generacija, važi čak i za "porodičan" restoran popularne brze hrane, sa dobrom muzikom i gde se redovno održavaju koncerti i humanitarna dešavanja.

Kruševljani su bili veoma zatečeni činjenicom da se ovakva tragedija dogodila baš u tom ugostiteljskom objektu.

BONUS VIDEO:

(MONDO)