Crna hronika

5 OSOBA STRADALO NA SRPSKIM PUTEVIMA! Užasna noć za nama, povređeno više osoba u STRAVIČNIM sudarima

Autor Aleksandar Blagić

Pet osoba je izgubilo život u više teških saobraćajnih nesreća koje su se dogodile u nedelju popodne i uveče.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Na putevima Srbije se dogodilo više teških saobraćajnih nesreća u nedelju popodne i uveče kada je stradalo čak pet osoba, dok je nekoliko povređeno. Prva nesreća se dogodila u Obrenovcu.

Obrenovac

U Obrenovcu je stradala devojka (18) kada je sletelo sa puta vozilo kojim je upravljala. Do nesreće je došlo oko 18 časova u Ulici Barička reka u Bariču kod Obrenovca.

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, prevezena u Urgentni centar, ali je ipak podlegla povredama. Nju su izvlačili vatrogasci iz slupanog vozila.

Leskovac

Jedan biciklista je stradao u mestu Lipovica kod Leskovca. Na njega je naletelo putničko vozilo i usmrtilo ga na licu mesta, a vozač je pobegao nakon nesreće.

Šabac

U nesreći koja se dogodila u seli Ribari kod Šapca je stradao mladić I.I. (24). On je vozio automobil marke "mercedes",  a njegov suvozač D.A. (20) je prevezen u bolnicu u Šapcu u kojoj je nažalost preminuo.

Kovačica

Nepoznata osoba je stradala u nesreći koja se dogodila na Padini kod Kovačice. Ona se kretala kao pešak kada je na nju naleteo vozač automobila koji je pobegao sa lica mesta.

BONUS VIDEO:

(MONDO/Blic)