Crna hronika

HTELA DA ODVEDE ĆERKU NA PREGLED U BEOGRAD PA OBE POGINULE: Detalji užasa u Krnjevu - samohrana majka stradala kod firme

Autor Miloš Škrbić

U saobraćajnoj nesreći u Krnjevu, kod Velike Plane, stradale su dve žene.

Izvor: RINA.RS

Stravična nesreća u mestu Krnjevo, kod Velike Plane, koja se dogodila jutros oko 06.00 časova i u kojoj su poginule majka i ćerka ostavila je bez teksta sve radnike motela "Krnjevo", u kojem je nesrećna žena radila.

Njene kolege su u šoku i nije im lako da nastave današnju smenu, imajući na umu to da su ovog jutra ostali bez svoje drage koleginice, saznaje "Mondo". Kako navodi izvor "Monda" nesrećna žena je tog dana bila slobodna i trebalo je da sa svojom sedamnaestogodišnjom ćerkom krene put Beograda.

"Htela je da pretrči autoput, da odvede dete na kontrolu kod lekara u Beograd i eto.... desila se tragedija", navodi izvor "Monda". Kako dalje dodaje, ona je za sobom ostavila još jedno dete - devojčicu mlađu od poginule sedamnaestogodišnjakinje.

Koleginica poginule žene kaže za "Mondo" da je nastradala radila u marketu motela za kasom, kao i to da je bila samohrana  majka.

"Ne znam šta se desilo sa njenim mužem, znam samo da ima roditelje...ne znam šta bih još rekla, ovo je strašna vest. Život je čudan i nepredvidiv. Šta ćemo - moramo dalje" - dodaje uznemirena koleginica.

Podsećamo, rano jutros u mestu Krnjevo, u neposrednoj blizini istoimenog motela, život su izgubile dve ženske osobe. Na njih je prema nezvaničnim informacija naleteo automobil marke "Audi", dok su pokušavale da pretrče autoput.

BONUS VIDEO