Crna hronika

PUCNJAVA U UŽICU SE DOGODILA U VREME KADA SU DECA KRENULA U ŠKOLU: Uznemireni građani se okupili na mostu! (FOTO/VIDEO)

Autor Miloš Škrbić

U pucnjavi u Užicu ranjeno troje ljudi.

Izvor: Ustupljene fotografije/Igor Andrić/TV 5

"Pucano je u više osoba, a čak tri su primljene u bolnicu u Užicu", kaže izvor za "Mondo" i dodaje da je pucano na motor  koji je bio parkiran na mostu. Informaciju o ranjenima je potvrdio i Dragan Damjanović, direktor užičke bolnice.

"Tri pacijenta su hospitalizovana na Urgentno-prijemnu službu, pregledani su od strane dežurnih lekara. Jedan pacijent je zadobio teške povrede lakta i upućen je na intenzivnu negu, na službu ortopedije. Za druga dva pacijenta je dijagnostika u toku", izjavio je za "RINU" dr Damjanović.

Prema informacija sa terena blokiran je deo ulice u kojoj se incident dogodio, a počinilac iz "mercedesa" još uvek nije uhvaćen i on je nakon pucnjave podužio ka naselju Terazije.

Veliki broj Užičana okupio se  na Aleksićevom mostu, gde je do pucnjave došlo, šokirano posmatrajući policijska kola i svoje uznemirene sugrađne, jer ovakav oružani sukob nije regularan događaj u gradu na zapadu Srbije. Prema rečima Užičana - sreća u nesreći je da u ovom sukobu nije ranjeno neko dete.

"I to sve pred decom koja su krenula u školu!! Pukom srećom da nije neko dete povređeno! Deca su istraumirana...", navodi jedna Užičanka.

Policija je na terenu uviđaj je u toku, a intenzivno se traga za dva luksuzna vozila, oba sa tablicama Bajine Bašte, za koja se sumnja da su bila na mostu kada je pucano.

BONUS VIDEO