Crna hronika

SRBI HTELI DA UKRADU CIPELE U VREDNOSTI OD 600.000€! Upali u radnju u Italiji, a onda su ih PROVALILI - detalji pljačke!

Autor Jana Desovski

Dvojica Srba su pokušala da izvedu krađu u jednoj prodavnici u Italiji.

Karabinjeri uhapsili mafijaškog bosa Matea Mesina Denaro uhapšen posle 30 godina bekstva.
Izvor: Profimedia/Cappello/Fotogramma/ROPI

Državljani Srbije (32) i (33) osumnjičeni su u Italiji da su sredinom avgusta ove godine, iz jedne prodavnice luksuzne obuće kod Vićence, pokušali da ukradu četiri para cipela vrednih 600.000 evra! Kako piše portal Telenuovo.it, a prenosi Informer, spektakularni pokušaj krađe luksuznih cipela dogodio se 20. avgusta u poznatom tržnom centru koji se nalazi između Vićence i Venecije.

"Državljani Srbije ušli su u jednu prodavnicu obuće, a zatim pažljivo odabrali cipele u vrednosti od 600.000 evra. Zatim su osumnjičeni pokušali da sakriju skupocenu obuću ispod odeće, ali su ih zaposleni u radnji otkrili", kaže izvor tog portala.

Srbin (32) je odmah nakon što ga je jedna radnica zaustavila vratio cipele, dok je drugi osumnjičeni na silu pokušao da izađe iz radnje i ukrade obuću. "On je držao radnicu za ruku, povredio je i naneo joj veliki strah. Međutim karabinjeri koji su se zatekli u blizini su odmah intervenisali i momentalno ga uhapsili", navodi portal "Telenuovo.it".

Nakon identifikacije, otkriveno je da obojica borave u Vićenci. Mediji u Italiji pišu i da je protiv državljanine Srbije (32) podneta prijava zbog pokušaja krađe, dok će drugi biti optužen za pokušaj razbojništva.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)