Crna hronika

KRISTIJAN ISPREBIJAO PROSTITUTKU JER NIJE HTELA OPET! Kineskinju pozvao u sobu, a kad je htela da ode KRENUO DA JE DAVI

Autor Jana Desovski

Crnogorskom državljaninu su izrečene mere zbog nasilja nad prostitutkom u Srbiji.

Izvor: društvene mreže

Kristijan D. koji je početkom oktobra u hotelu u centru Beograda pretukao kinesku državljanku sklopio je sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, nakon čega je osuđen uslovno na godinu dana zatvora sa rokom provere od 3 godine. Takođe, njemu je izrečena mera proterivanja iz Srbije i to na 2 godine, saznaje "Blic".

Kako je Blic ranije pisao, Kristijan D. je crnogorski državljanin, a kako je potvrđeno on je napao ženu L. Y. jer nije želela da ponovo ima sa njim se**ualne odnose. "Prema navodima krivične prijave osumnjičenim D.K. je krivično delo koje mu se stavlja na teret izvršio dana 05. oktobra godine oko 17.00 časova u Beogradu u hotelskoj sobi, na taj način što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao oštećenu L.Y. radi pružanja se**ualnih usluga za novac", saopštilo je ranije tužilaštvo.

Kako se dodaje, u jednom trenutku osumnjičeni je zahtevao nastavak se**ualnog odnosa što je oštećena odbila imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je htela da ide.

"Zbog toga se osumnjičeni razbesneo, jer nije završio se**ualni odnos, kada je počeo da davi i udara oštećenu rukama po telu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobegne na terasu, ali je osumnjičeni sustigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i telu što su građani videli i prijavili", saopšteno je iz ranije iz Prvog tužilaštva.

Nesrećnu ženu spasio je Nenad Černoš, radnik u kurirskoj službi i šef organizacije "Srcem za komšiju", koji je video jezive scene na terasi hotela dok je bio na pauzi.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/Blic)