Crna hronika

NAPADAČ HTEO DA BACI 3 BOMBE NA VILU KOSMAJCA? Opsadno stanje ispred kuće na Zvezdari, policija češlja teren (FOTO)

Autor Aleksandar Blagić

Ispred vile pokojnog Dragoslava Kosmajca je trenutno opsadno stanje.

Izvor: KURIR/M.M./ATAIMAGES

Nepoznata osoba je bacila bombu u dvorište kuće pokojnog Dragoslava Kosmajca na Zvezdari, a policija je trenutno u i ispred kuće gde vlada vanredno stanje. Prema najnovijim informacijama iz istrage, nepoznati napadač je hteo da aktivira tri bombe, ali je eksplodirala samo jedna.

"Naime, maskirani napadač je bacio tri bombe od kojih je jedna eksplodirala ali ne u dvorište porodice Kosmajac već u komšijsko dvorište. Jedna bomba je bačena kod garaže, dok je treća bomba isto negde unutra. Opsadno stanje je navodno zbog ove dve bombe koje nisu eksplodirale", kažu komšije za "Kurir".

Kontradiverziona ekipa je napustila kuću porodice Kosmajac u pratnji policije, Hitne pomoći i vatrogasne ekipe. Da podsetimo, supruga pokojnog Dragoslava Kosmajca, A.K. (62), je zvala policiju i prijavila je eksploziju i miris baruta.

Pogledajte stanje ispred kuće Dragoslava Kosmajca na Zvezdari

Celo imanje je pokriveno kamerama i to će pomoći u identifikaciji napadača za kojim se traga. Jedan smer istrage sugeriše da je bomba navodno bačena kao upozorenje sinu Dragoslava Kosmajcu, Lazaru.

BONUS VIDEO:

(MONDO)