Crna hronika

PUŠTENI SNIMCI RAZGOVORA VLASNIKA KUĆE STRAVE U RITOPEKU! Otkriveno šta je klan Belivuka koristio za MONSTRUOZNA ubistva

Autor Aleksandar Blagić

Danas je nastavljeno suđenje u Specijalnom sudu pripadnicima klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Izvor: MUP Srbije/Mondo/Stefan Stojanović

U Specijalnom sudu u Beogradu je danas nastavljeno suđenje pripadnicima kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su osumnjičeni za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom, otmice i nedozvoljeno držanje oružja. Na početku ročišta su preslušani snimljeni telefonski razgovori Vlade Draganića, vlasnika kuće strave u Ritopeku.

Pušteno je šest audio zapisa u kojima se čuje da je Vlade Draganić razgovarao sa izvesnim Nešom. Draganić je inače vlasnik kuće u Ritopeku koju je klan nazvao "klanica".

  • Draganić: Ja sam kupio ovo, je l' treba podloga da se kupi?
  • Neša: Treba... ne treba, ne znam, uzmi brate podlogu.
  • Draganić: J*** ga, nisam uzeo sad, možeš ti? Ja sam uzeo četke, sunđere...
  • Neša: Jesi kupio najlone?
  • Draganić: Da, 5 komada, dva čvršća, 2 mala, 3 su debela, biće dosta za danas.

U toj kući su ubijane žrtve ovog klana, a korišćena su sredstva za čišćenje kako bi se uklonili svi tragovi, kao i najloni za zaštitu poda i zidova. Slađana Sekulić, jedina optužena žena u klanu, je danas izostala sa ročišta.

Njena advokatica Slađana Sekulić je rekla da je Slađani Sekulić rana prokrvarila i da zato nije mogla danas da prisustvuje. Određeno joj je mirovanje 30 dana.

BONUS VIDEO:

(MONDO/Kurir)