Crna hronika

OGLASILO SE I TUŽILAŠTVO O SNIMKU SE**A KOJI KRUŽI SURDULICOM! Skandal u školi - "Svi učesnici su mlađi od 14 godina"

Autor Jana Desovski

Oglasilo se tužilaštvo o intimnom snimku iz škole u Surdulici.

Izvor: Elena_Gr/Shutterstock

U jednoj osnovnoj školi u Surdulici navodno se dogodio skandal zbog kog bruji ceo grad. Prema navodima nastavnika, među decom kruži snimak oralnog sek*a učenika šestog razreda. Stanje u školi je vanredno, fiksni telefon nije u funkciji, a direktorka je izričito zabranila zaposlenima da bilo ko od njih daje broj njenog mobilnog novinarima ili javnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, snimak je nastao u jednoj od učionica. Pedagog je na bolovanju, a niko od zaposlenih ne želi da govori javno. "Niko ne može sa sigurnošću da tvrdi šta se desilo. Svi smo čuli neke priče. Strašno je na šta su nam spale škole", kaže jedan od roditelja čije dete ide u ovu školu.

Drugi navodi da je razgovarao sa dežurnim nastavnikom, koji kaže da je siguran da se juče za vreme njegovog dežurstva to nije desilo. "Ne znamo ko je na snimku, da li su samo dečaci ili ima i devojčica, kada se desilo, samo se priča da se desilo i da je snimljeno", dodaje drugi roditelj.

Ono što je evidentno je strah zaposlenih u školi da bilo šta kažu, plašeći se odmazde direktorke. O događaju su obavešteni roditelji i policija. Više javno tužilaštvo u Vranju dalo je nalog da se provere okolnosti nastanka snimka u OŠ “Vuk Karadžić” u Surdulici, na kome su deca, navodno snimljeni u sceni oralnog se*sa u učionici. "Utvrđeno je da su akteri deca mlađa od 14 godina, te da ne podležu krivičnoj odgovornosti, pa je naloženo da se u slučaj uključi Centar za socijalni rad i nadležne školske službe", navode iz Višeg tužilaštva u Vranju za Blic. Takođe, iz Policijske uprave Vranje slučaj je potvrđen uz isti odgovor kao i iz VJT.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/Telegraf/Blic)