Crna hronika

POLICAJAC AUTOMOBILOM "BMW" UDARIO ŽENU NA PEŠAČKOM PRELAZU NA NOVOM BEOGRADU: Bacio je na drugo vozilo

Autor Ivana Vlajković

Policajac je udario ženu na pešačkom prelazu na Novom Beogradu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu 19. decembra je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređena ženska osoba. 

Kako se saznaje, žena D. V. je bila pešak i zadobila je teške telesne povrede. "U nezgodi je osim D. V, koja se kretala pešačkim prelazom, učestvovalo dva putnička vozila - "bmw" koji je udario ženu, kao i "dačija" u koju je potom žena udarila", navode iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako navode iz tužilaštva, osim ovlašćenih službenih lica Uprave saobraćajne policije, uviđaj je obavio i dežurni javni tužilac koji je naložio da se, radi obavljanja veštačenja vozilo "bmw" oduzme od osumnjičenog. "Naloženo je i da se krivična prijava protiv vozača tog automobila dostavi Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu redovnim putem.

S obzirom na navedeno, vozaču "bmw-a" nije određeno zadržavanje, a on će, nakon dostavljanja krivične prijave, da bude saslušan u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koje će odmah po prijemu krivične prijave preuzeti neophodne dokazne radnje", navodi se.

Kako se nezvanično saznaje, za volanom "bmw-a" je bio pripadnik MUP-a, koji se vraćao s posla. On u trenutku nezgode nije bio na dužnosti.

BONUS VIDEO: 

(Telegraf.rs/MONDO/I.V.)