Crna hronika

JEZIVE PORUKE U KOMPJUTERU MONSTRUMA IZ NOVOG PAZARA! Otac silovao ćerku (13) od njene 6. godine

Autor Aleksandar Blagić

U kompjuteru muškarca koji je godinama silovao svoju ćerku u Novom Pazaru, pronađen je pedofilski materijal na kojem su druga deca.

Izvor: Facebook/printscreen

Javnost je šokirana slučajem iz Novog Pazara gde je muškarac N.D. (45) iz okoline ovog grada godinama silovao svoju ćerku (13). On je nju silovao od njene šeste godine, a sada su otkriveni novi detalji iz njegovog kompjutera u kojem su pronađene glasovne poruke, kao i pedofilski materijal na kojem su druga deca.

"Kompjuter je poslat na veštačenje. Inspektori su u njemu osim slika i video snimaka na kojima on sa svojom ćerkom ima se**ualne odnose, pronašli i pedofilski materijal na kojem su druga deca. Policajci su se dodatno šokirali kada su u računaru pronašli i glasovne zapise. Utvrđeno je da je osumnjičeni N. D, osim što je terao svoju ćerku na se**ualne odnose koje je snimao i fotografisao, primoravao dete da snima glasovne poruke pedofilima. Devojčica u tim porukama govori najprljavije stvari, a u pozadini se čuje glas N. D. koji joj naređuje da bude još eksplicitnija. Kao i snimke i fotografije okrivljeni je i te glasovne poruke prodavao za 10 dolara", rekao je izvor "Informera" upućen u slučaj.

Uhapšeni N.D. je već odranije poznat policiji. Služio je zatvorsku kaznu zbog proganjanja maloletnica.

BONUS VIDEO:

(Informer/MONDO/A.B.)