Crna hronika

OPLJAČKANA KUTIJA SA NOVCEM ZA LEČENJE DEVOJČICE! Snimak sramne krađe u Zemunu, lopov se vratio na mesto zločina (VIDEO)

Autor Aleksandar Blagić

Društvenim mrežama kruži snimak krađe koja se dogodila u automehaničarskoj radnji u Zemunu.

Izvor: Instagram/screenshot/serbialive_beograd

Na društvenim mrežama pojavio se snimak krađe u automehaničarskoj radnji u Zemunu. Krađa je zabeležena sigurnosnim kamerama i na snimku se vidi muškarac uzima novac iz kutije koja je namenjena za donaciju deci kojoj je pomoć potrebna.

Kako saznaje "Telegraf", ova automehaničarska radnja opljačkana je u dva navrata prethodne nedelje. Zaposleni su rekli da se prva krađa dogodila u četvrtak kada je počinilac imao priliku da ukrade 3.000 dinara.

"Taj momak je često navraćao. Nismo ga lično poznavali, ali smo ga zapamtili jer je ranije dolazio u radnju. U trenutku kada se desila prva pljačka u kasi nije bilo mnogo novca", rekao je jedan od zaposlenih.

Ista osoba, kako kažu zaposleni, vratila se i opljačkala je kutiju sa donacijama. U kutiji je bio novac koji se skupljao za lečenje jedne devojčice.

Slučaj i dalje nije prijavljen policiji, a snimak krađe objavljen je na društvenim mrežama. Na snimku se jasno vidi kako muškarac prilazi kasi, uzima novac i beži.

BONUS VIDEO:

(Telegraf/MONDO/A.B.)