Crna hronika

OVO JE FOTOGRAFIJA NUSRETA I RIJALDE NASTALA NOĆ PRE UBISTVA: Sedela sa njim, sutradan sa njenog broja namamljen u zamku

Autor Nevena Davidović

Sigurnosne kamere jednog restorana snimile su ubijenog Nusreta i njegovu ljubavnicu noć pre nego što je brutalno usmrćen.

Izvor: Sandžak danas

Ubistvo Nusreta D. (28) iz Tutina potreslo je region. On je brutalno ubijen, imao je 22 ubodne rane, prerezan mu je grkljan, a telo je bačeno u bunar u jednom zaseoku kod Tutina.

Dan pre surovog ubistva Nusreta sa ljubavnicom Rijaldom H. (27) snimljen je u restoranu u Novom Pazaru. Fotografiju njih dvoje ekskluzivno je objavio portal Sandžak danas, a kako ih je snimila sigurnosna kamera iz ovog poznatog ugostiteljskog objekta vidi se da su oni 7. februara u 23.13 sati bili zajedno.

Izvor: Sandžak danas

Samo dan kasnije Nusret je porukama upućenih sa Rijaldinog telefona namamljen u zamku i surovo je ubijen sa 22 uboda nožem, a onda je preklan. Njegovo telo je bačeno u bunar u selu Međugor.

Za ovaj zločin osumnjičen je Rijaldin bivši suprug Sead Z. (27) koji je u bekstvu, a njegovi pomagači E.Dž. (19) i E.H. (40) su uhapšeni kao i Rijalda koja je, kako se sumnja, znala da njen bivši suprug planira da ubije Nusreta, ali je o tome ćutala. Inače Nusret je započeo vezu sa Rijaldom nakon što se ona razvela od Seada Z. Oni su se upoznali kod Nusretove sestre koja je u vezi sa Rijaldinim bratom.

BONUS VIDEO:

(Sandžak Danas/MONDO/N.D.)