Crna hronika

PORED TROVANJA ALKOHOLOM, BILO I DROGE NA ŽURCI U "SINERU" Kod jedne devojčice pronađena kesica, oglasilo se tužilaštvo

Autor Jana Desovski

Kod devojčice koja je bila na žurci gde se otrovalo desetine mladih, pronađena je i droga.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Google Maps

Čak 12 dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi primljeno je juče ujutru na VMA. Međutim, kod jedne devojčice pronađena je i marihuana. Više tužilaštvo u Beogradu zajedno sa policijom radi na utvrđivanju svih okolnosti datog slučaja. Pretkrivični postupak je u toku.

Kako se saznaje, protiv jedne maloletnice biće podneta krivična prijava Odeljenju za maloletnike Višeg tužilaštva u Beogradu zbog krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga, jer je kod nje pronađena kesica sa marihuanom.

Podsetimo, prema prvim informacijama 26 dece tokom noći primljeno na toksikologiju VMA zbog alkoholisanog stanja a svi su bili u klubu Siner, među njima je njih 12 bilo u teškom alkoholisanom stanju sa do čak 2,8 promila alkohola u krvi, rekao je jutros doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković. Ono što je posebno šokiralo lekare, to je da su mnogi imali manje od 15 godina. Međutim, kasnije se saznalo da je ukupan broj dece koja su završila na toksikologiji čak 33!

BONUS VIDEO:

 (Blic/MONDO/J.D.)