"TO SAM VIĐAO SAMO KOD VOJNIKA SPECIJALACA" Dečak ubica nije spavao u krevetu - organizator kampa otkrio čudne detalje

Danas je u Palati pravde nastavljeno suđenje u parničnom postupku o naknadi štete u predmetu "Ribnikar". Na današnje ročište su stigli svi roditelji ubijene dece, a prva je svedočila Nina Kobiljski.

Espreso/Tamara Trajković

Nina Kobiljski, majka devojčice ubijene u masakru 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar", danas je u nastavku svog svedočenja govorila o dečaku ubici i o putovanju na jezički kamp u Francusku na zimu 2022/23, godine. Nina je naglasila da joj je ćerka tada prvi put pričala o dečaku ubici, da su se družili na tom kampu, a devojčica je rekla pre kampa da "ide i onaj dečak".

"Ona mi je rekla: 'Družili smo se lepo, ali je jako čudan, došao je iz druge smene i nije se snašao'. Pričala mi je da su se i druga deca družila sa tim dečakom u Francuskoj, ali da je bio jako čudan. Više roditelja je imalo sanzanje da je dečak spavao u fotelji i da uopšte nije koristio krevet za spavanje. Krevet je bio vojnički spreman i svima je bilo čudno što je spavao u fotelji, odnosno u toj sofi", naglasila je Nina Kobiljski, a njene reči je potvrdio Branko Anđelković, koji je išao u taj kamp nakon masakra.

Suzana Stanojević Čikić majka jednog ubijenog dečaka je takođe potvrdila da dečak ubica nije spavao u krevetu i naglasila i da je sam organizator kampa N. J. to potvrdio rečima: "Tako sređen krevet, to sam samo video kod specijalaca".

Takođe, majka dečaka ubice je saopštila razrednoj nakon te ekskurzije da joj je drago što su ga deca prihvatila, a to potvrđuje i SMS poruke koje su one razmenjivale nakon te ekskurzije.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KOLIKA JE ODGOVORNOST ŠKOLE, A KOLIKA RODITELJA ZBOG MASAKRA U RIBNIKARU? Rajko Nedić bez dileme: Ovo saslušanje je najbitnije  Kurir televizija

(MONDO/U. M./A. B.)