Crna hronika

POLICIJA ČEŠLJA LOKALE U DUNAVSKOJ! Na mesto gde je Stefan (23) ubijen stigli inspektori, jedna stvar ključna!

Autor Nevena Davidović

Srpski reprezentativac Stefan Savić ubijen je u Dunavskoj ulici.

Izvor: Kurir/Petar Aleksić/Youtube/ MMA Savez Srbije/Screenshot

Na mestu gde je ubijen srpski reprezentativac Stefan Savić (23) policija češlja okolne lokale, a na licu mesta su inspektori koji traže oružje kojim je mladi sportista izboden.

Kako se nezvanično saznaje, policija verovatno traži i snimke sigurnosnih kamera. Starija gospođa koja živi u Dobračinoj ulici navodi da noćas nije čula ništa, međutim dodaje da su upravo na ovoj lokaciji sukobi veoma česti. "Stalni su okršaji, ranije je bilo pucnjava, pa i bacanja bombi", kaže uplašena žena.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, najverovatnije je došlo do svađe u klubu, nakon čega je počelo gurkanje ispred kluba, da bi dvojica kenula da ga jure uz Dobračinu ulicu. Stefan je bežao, ali su ga sustigli, a jedan ga je izbo nožem. Kad su ga izboli, nastavili su ka Gundulićevom vencu. Takođe, policija je pronašla i automobil u Dunavskoj ulici.

Podsetimo, srpski reprezentativac Stefan Savić ubijen je u noći između subote i nedelje u Dunavskoj ulici kada mu je, za sada nepoznata osoba oštrim predmetom zadala ubodnu ranu u grudi. Preminuo je u nedelju 25. februara u jutarnjim satima.

BONUS VIDEO:

(Telegraf/MONDO/N.D.)