Crna hronika

ISPLIVAO SNIMAK UDESA U CENTRU BEOGRADA! Kamera uhvatila ključan momenat - Džip kači parkirani auto i prevrće se (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

Društvenim mrežama kruži video snimak udesa, koji se dogodio na uglu Vlajkovićeve i Svetogorske, i na kojem se vidi kako automobil kači parkirano vozilo i prevrće se na bok.

Izvor: Mondo/X/@mackecar/Printscreen

Juče se u centru Beograda, oko 17 časova, dogodila saobraćajna nesreća kada je vozač automobila marke "Land Rover Discovery" udario u jedan od parkiranih automobila na uglu Vlajkovićeve i Svetogorske ulice i potom se prevrnuo. Juče smo objavili fotografije prevrnutog automobila, a danas društvenim mrežama kruži video snimak udesa na kome se vidi kako automobil kači parkirano vozilo i prevrće se na bok.

"Land Rover Discovery" se po inerciji kretao još nekoliko metara i tom prilikom je olupao dva parkirana automobila. Kako smo juče objavili, nezvanično, vozač je razgovarao na telefon pre nego što je napravio karambol. "Znate, razgovarao sam na telefon i eto",  izjavio je vozač policajcu juče.

"Bio sam ispred tog parkiranog automobila, strašno kako je udario, inercija ga povukla, nov auto, ali od težine je do toga došlo. Opet je srećna okolnost da nema povređenih", rekao je juče jedan očedivac.

BONUS VIDEO:

(MONDO/U. M.)