Crna hronika

MLADIĆ TERAO DEVOJKU DA SKOČE SA ZGRADE NA NOVOM BEOGRADU! Izvukao je iz stana na terasu, evo šta je rekao u tužilaštvu

Autor Jana Desovski

Mladić je na Novom Beogradu izvukao devojku iz stana na terasu i terao je da skoče zajedno sa devetog sprata. Danas je saslušan u tužilaštvu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Muškarac V. K. (30), koji je na Novom Beogradu izvukao devojku na terasu na 9. spratu i terao je da skoče, saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Dana 09.03.2024. godine u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni V.K. (30), koji je u Beogradu izvukao devojku na terasu i terao je da zajedno skoče sa 9. sprata. On je sa viših spratova zgrade na Novom Beogradu skočio na terasu gde živi oštećena, izvukao je iz stana na silu i rekao joj da će da skoče zajedno, a o čijem hapšenju je javnost već obaveštena.

V.K. je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije osuđivano, kao i da postoje okolnosti da ce boravkom na slobodi ometati tok krivičnog postupka, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Treći osnovni sud u Beogradu je okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/J.D.)