Crna hronika

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE KAČIO SRAMOTNE FOTOGRAFIJE! Samo alkohol - "Udara ko pendrek po rebrima"

Autor Uroš Matejić

Jedan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić (2) na društvenim mrežama objavljivao bizarne fotografije, a vezane uglavnom za akohol.

Izvor: Printscreen/Instagram/Kurir/Nemanja Nikolić

Jedan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora, D. D. (50) koji je bio za volanom smrtonosne "fiat pande", na društvenim mrežama objavljivao bizarne fotografije, a vezane uglavnom za akohol!

"Njegov nalog na društvenoj mreži Instagram pun je objava u vezi sa alkoholom i pijanstvima i objava gde se zahvaljuje svojim pratiocima na tome što su mu 'prijatelji' i što označavaju da im je sviđaju njegove objave. Na profilu ima samo jednu fotografiju na kojoj je on, a iznad koje je napisao: 'Zahvaljujem se svima i onima što se sa mnom druže, a i onima što povremeno svrate. Hvala za svaki lajk'", kaže izvor Kurira.

D. D. iz sela Zlot je, da podsetimo, sa kolegom S. J. (50), kako se sumnja, Danku prvo udario službenim vozilom JKP Vodovoda, a onda su je stavili u zadnji deo automobila na alat koji se tamo nalazio i bacio na deponiju. Otac D. D., kaže da je iznenađen zbog svega što je snašlo njegovu porodicu. Jutros je policija pokucala ponovo na njihova vrata kada su na ispitivanje odveli i njegovog drugog sina, a on je potvrdio da iza svega stoji, između ostalog, i njegov brat.

BONUS VIDEO:

(Kurir/MONDO/U. M.)