Uživo

ZAVRŠEN 19. DAN POTRAGE ZA DANKOM ILIĆ: Majka posetila grob preminulog Dalibora, uskoro ide na saslušanje

Završen je 19. dan potrage za devojčicom Dankom Ilić (2).

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/Facebook

Policija već 19 dana radi na rasvetljavanju ubistva Danke Ilić (2). Dejan Dragijević i Srđan Janković priznali su ubistvo deteta, a policija detaljno pretresa svaki deo Banjskog polja i okoline. Do sada je pretražen deo Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka.

13:48

Majka Svetlana ide na saslušanje

Svetlana, majka Dejana Dragijevića, koji je zajedno sa Srđanom Jankovićem osumnjičen za ubistvo male Danke, biće saslušana u utorak, 16. aprila, potvrdio je advokat Nebojša Živanović.

Njegov otac nalazi se u pritvoru, osumnjičen da mu je pomogao da prikrije zločin, dok je njegov brat Dalibor umro u pritvoru.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć

11:11

Majka otišla na grob

Treće jutro osvanulo je u Zlotu nakon sahrane Dalibora Dragijevića. Majka Svetlana obišla je grob sa komšinicom. Okadile su ga, popravile ćebe prostrto na betonskoj ploči pod kojom leži Dalibor.

10:22

Mirno u selu Zlot

U selu Zlot, gde živi osumnjičeni Dejan Dragijević od jutros je mirno. Samo patrola koja je ispred kuće Dragijevića govori da je ovo selo prethodnih dana bilo središte opsežne istrage.

10:21

Analiza baznih stanica

Potraga za telom ubijene devojčice Danke Ilić koju su, kako se sumnja, ubili radnici JKP "Vodovod" Srđan Janković i Dejan Dragijević, i dalje traje, a osumnjičeni su otkriveni zahvaljujući analizi baznih stanica. Ovo nije jedini slučaj u kojem su ključnu ulogu imale analize baznih stanica.

7:14

Otac osumnjičenog se povukao

Srđan Janković (50) radnik JKP "Vodovod" iz Bora jedan je od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić (20) za čijim telom policija i dalje traga. Otac osumnjičenog inače ne govori za medije. Otkako se otkrila strašna istina o ubistvu malene devojčice, povukao se i slabo komunicira.

Otkako su osumnjičeni radnici JKP "Vodovoda“ Dejan Dragijević i Srđan Janković priznali ubistvo deteta, policija detaljno pretresa svaki deo Banjskog polja i okoline. Do sada je pretražen deo Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali telo devojčice nije pronađeno.

Ukratko

  • Policija već danima češlja selo Zlot u potrazi za telom Danke
  • Jedan od osumnjičenih priznao zločinDalibor Dragijević je uhapšen 6. aprila, zajedno sa ocem Radoslavom, pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu da premesti telo ubijene Danke Ilić
  • Osumnjičeni Dalibor preminuo je u Policijskoj upravi u Boru 7. aprila
učitaj još +