Uživo

20. DAN POTRAGE ZA DANKOM: Policija i žandarmerija pretražuju teren od sela Zlot, ka selu Sumrakovac

Potraga za nestalom devojčicom Dankom se nastavlja.

Izvor: RINA.RS/Facebook/Screenshot

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju. Nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva 50-godišnja muškarca iz Bora, osumnjičena za ubistvo, i oni su sprovedeni u Više javno tužilaštvo u Zaječaru na saslušanje. Reč je o radnicima "Vodovoda", kojima je određen pritvor do 30 dana. Na teret im se stavlja krivično delo, teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Autor Ivana Lazić
9:12

Dankina majka očekuje sina

Ivana Ilić, majka ubijene devojčice Danke, koja je u drugom stanju i očekuje sina, pored svih stresova i agonije, uspešno održava trudnoću. Ona je sa suprugom Milošem nedavno bila u Beogradu zbog redovne kontrole njene treće trudnoće.

"Za sada je, i pored svih stresova i agonije kroz koju prolazi ova porodica, sa Ivaninom trudnoćom sve u redu. Da je sreće, mala Danka bi se radovala još jednom bratu", rekla je sagovornica.

7:19

Nastavlja se potraga za Dankom

Potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora se nastavlja. Policija i žandarmerija pretražuju teren od sela Zlot, ka selu Sumrakovac, na kojem je nekoliko deponija i rezervoara sa vodom. Jedan od osumnjičenih za ubistvo je na saslušanju priznao da je premestio telo, što otežava rad policije.

Ukratko

  • nastavlja se potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić
  • u potragu uključeno 50 pripadnika Žandarmerije
učitaj još +