Crna hronika

7 METAKA ISPALJENO U BIZNISMENA IZ ČAČKA! Prišao pa ga "overio" hicem u glavu, osumnjičeni još uvek u bekstvu

Autor Jana Desovski

Navodno je sedam metaka osumnjičeni ispalio u biznismena iz Čačka.

Izvor: Rina/Privatna arhiva

Mario S. ubijen je juče u jutarnjim satima u Preljini iz vatrenog oružja. Kako "Blic" saznaje, osumnjičeni Dejan P. mu je ispalio četiri metka u grudi, a tri u leđa. Pre nego se dao u beg, osumnjičeni ga je overio ispalivši mu metak u glavu.

Podsećamo, Dejan P. je nakon pucnjave u krugu jedne firme u Preljini, pobegao sa lica mesta i policija za njim od tada intenzivno traga. Juče u kasnim popodnevnim satima se pojavila informacija da se osumnjičeni ubio, što se kasnije, tokom večeri, ispostavilo kao netačno.

Prema Krivičnom zakoniku RS predviđena kazna zatvora za krivično delo ubistvo kreće se u rasponu od pet do 15 godina, a kazna za neovlašćeno nošenje i korišćenje oružja je od dve do 12 godina. Srpska policija i dalje traga za Dejanom P. zbog sumnje da je juče u 10 sati u Preljini kod Čačka ubio Maria S. (44). Kako "Blic" saznaje, Dejan je nekoliko meseci pre zločina posetio policiju tražeći zaštitu zbog pretnji koje je navodno dobijao od žrtve.

Kako saznaje pomenuti portal, Dejan i Mario su bili u sukobu, a Mario je navodno podmetnuo požar u Dejanovom tehničkom pregledu.

BONUS VIDEO:

 (Blic/MONDO/J.D.)