Crna hronika

DEČAK JURIO TROTINETOM PREKO ULICE! Sumnja se da je bio u pitanju TikTok izazov, žena ga pokosila kolima u BG-u

Autor Jana Desovski

Poznato je stanje dečaka kog je udario auto, a navodno zbog TikTok izazova.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Kurir/Damir Dervišagić

Dečak koji je u subotu uveče teško povređen kada da je udario automobil dok je pretrčavao ulicu, prebačen je u dečju bolnicu u Tiršovoj, a njegovo zdravstveno stanje sada je stabilno, saznaje "Blic". Nesreća se dogodila na uglu Jurija Gagarina i Nehruove na Novom Beogradu. Očevici stravične nesreće opisali su šta se tačno dogodilo kobnog dana.

"Bio je sa drugarima u pekari, jeli su pa su izašli, bili su usplahireni, prepirali su se oko nečega. Išli su preko ulice trotinetom", opisuje stravičan događaj prodavačica iz obližnje pekare.

Pokušao je da pobegne od drugova pre nesreće

Kako ona dalje navodi, grupa dečaka se maltene igrala nasred puta, a onda se desila saobraćajna nesreća. "Udareni dečak uzeo drugu 200 dinara i krenuo da pobegne trotinetom, u tom trenutku je naišla žena i udarila ga kolima", kaže prodavačica za "Blic".

Prema rečima očevidaca, deca iz kraja su se često igrala u toj ulici. Prodavačica iz butika kazala je ranije da postoji mogućnost da je u pitaju bio opasni Tik Tok izazov. Sumnje da je to u pitanju podgreva način ponašanja grupe dečaka sa kojom je u društvu bio dečak koji je nažalost udaren kolima.

Da podsetimo, pojavom Tik Toka na našim prostorima, krenuo je niz opasnih izazova, a među njima i jedan gde deca bacaju sitan predmet na put, a zatim kada vide da dolaze kola istrčavaju ispred njih pod izgovorom da hoće da dohvate bačeni predmet.

BONUS VIDEO:

 (Blic/MONDO/J.D.)