Crna hronika

"DOK OVO BUDEŠ ČITAO MI NEĆEMO BITI TU" Ćaletov sin podelio prepisku sa Panićem - ovo mu je poručio pre hapšenja

Autor Aleksandra Virijević

Nakon nekoliko meseci provedenih u bekstvu, braća Panić uhapšena su danas na aerodromu u Beogradu.

Izvor: Printscreen/Pink TV/Instagram

Nikola Keljanović, poznatiji kao "Ćaletov sin", oglasio se na društvenim mrežama nakon hapšenja braće Panić na beogradskom aerodromu zbog optužbe za trgovinu ljudima. Keljanović je podelio prepisku sa Urošem Panićem i otkrio šta mu je on rekao neposredno pre nego što je sleteo u Beograd. Njihovu prepisu je Keljanović podelio na Instagramu uz opis: "Hahahaha".

"Vidimo se stari druže!"

"Keljo, to je to.. Vidimo se stari druže.. Dok ovo budeš čitao, mi nećemo biti tu, a poruka koju pošalješ dugo neće biti otvorena", napisao je Uroš Panić neposredno pre nego što je seo u avion i podelio sa Keljanovićem sliku iz kafića na kojoj se vide pasoš i avionska karta iz Tivta za Beograd.

Izvor: Instagram / nikola_keljanovic_kelja

Podsetimo, braća Uroš i Miloš Panić uhapšena su jutros na aerodromu u Beogradu po poternici koju je za njima raspisao Viši sud u Beogradu na zahtev Višeg javnog tužilaštva koje vodi istragu protiv njih zbog trgovine ljudima. Kako prenose mediji, oni su u Beograd doleteli iz Crne Gore i odmah će biti sprovedeni u Centralni zatvor. Oni će takođe biti sprovedeni i kod sudije za prethodni postupak gde će biti saslušani na okolnosti određivanja pritvora.

Nakon hapšenja Uroša Panića oglasila se i njegova žena koja je podelila njihovu zajedničku fotografiju, uz opis i pesmu koja ide u pozadini. Braća Panić bili su u bekstvu od početka februara od kada je policija otkrila da su podvodili devojke u stanovima u Beogradu. Oni su pobegli tokom pretresa stanova u kojima su se devojke prostituisale i od tada su bili nedostupni srpskoj policiji.

BONUS VIDEO:

(Blic/Mondo/A.V.)